Visie

Het team van IIIEIIIO ex – interieurcomponisten bestaat uit architecten, creatieve ontwerpers en een toegewijd ondersteunend team. Door onze origine als interieurontwerpbureau benaderen we ieder ontwerp van binnenuit.

We hebben meermaals bewezen dat we een project van begin tot eind kunnen uitvoeren en begeleiden, vanaf de allereerst schets van uw droomhuis of kantoor tot aan, als u het wenst, het uitzoeken, leveren en plaatsen van het allerlaatste wijnglas. We kunnen u op elk van de onderstaande disciplines ook afzonderlijk van dienst zijn: ontwerp of technische uitwerking van exterieur en/of interieur, styling van uw interieur, ontwerp van maatwerk producten, bouwbegeleiding en directievoering, de uitvoering en ook bij het inhuizen.

Geen opdracht is te klein; juist in de kleine ruimte zijn onze oplossingen des te waardevoller. Uitgangspunt blijft: we nemen al het werk uit handen, we willen u graag ontzorgen; wij maken echt het verschil in onze turn-key benadering.

Divisies

memo

Exterieur
Onze architecten kunnen een bijzonder ontwerp maken voor uw nieuwe woning of kantoorgebouw. We hebben ook veel ervaring op het gebied van renovatie en het restylen en verbouwen van bestaande panden. Maar ook voor een uitbouw of aanbouw van uw woning of kantoor kunnen we uw wensen vertalen.

memo

Interieur
Het ontwerp van uw totale interieur nemen we graag op ons, maar we kunnen ook een specifieke ruimte voor u ontwerpen en inrichten, zoals een nieuwe keuken of een nieuw kantoor. Aansluitend werken we de begroting uit en bestellen en leveren we alle producten indien u dat wenst.

memo

Styling/Advies
Op het gebied van de styling van uw woning of kantoor kunnen we u van dienst zijn voor bijvoorbeeld nieuwe meubels, nieuwe wandbekleding of nieuwe raambekleding en accessoires. Ons advies is altijd gebaseerd op wie u bent, wat u doet, wat uw ambities zijn en wat u aanspreekt.

memo

Uitvoering
Uniek bij IIIEIIIO is dat we een toegewijde buitendienst hebben die tijdens de laatste fase van de uitvoering van uw project de werkzaamheden in eigen hand heeft of direct controleert. Hierdoor kunnen we onze hoge kwaliteitsstandaard tot het eind toe garanderen.

memo

Directievoering
De meest cruciale fase van het realiseren van uw droom is de uitvoering. Tijdens de bouw of verbouwing worden nog enorm veel beslissingen genomen. Bij IIIEIIIO hebben we gespecialiseerde medewerkers die uw project tijdens de bouw begeleiden en indien gewenst de directie voeren. Ook gedurende het bouwtraject is er dan controle op resultaat en bewaken we het tijdspad.

memo

Maatwerk
Bij een uniek huis of kantoor horen unieke oplossingen; vaak is het bestaande niet goed genoeg of gewoon niet passend. We zoeken dan naar maatwerk oplossingen. Voor een specifiek bed, een bijzondere keuken of voor uw nieuwe meubels in de tuin of kantine gaan we net iets verder.

memo

Inhuizing
Na alle bouwactiviteiten wilt u nog maar één ding en dat is gewoon wonen of werken. We helpen u graag uw nieuwe huis in of uw nieuwe kantoor in. Wij zorgen dat de nieuwe meubels op de plaats komen waar we ze ontworpen hebben. En dat die bijzondere lamp of dat dierbare schilderij hangt waar het hoort. Als wij klaar zijn hoeft u alleen de sleutel nog om te draaien en te genieten!

Wij zijn IIIEIIIO

memo

Davey Karel
projectleider uitvoering
T. 0651047665
E. davey@memo.nl

memo

Harry Karel
directeur
T. 0653718771
E. harry@memo.nl

© 2024 • MEMO Projectinrichting B.V.
Reaal 95, 1628 RE Hoorn • Postbus 2183, 1620 ED Hoorn
T. +31(0) 229 272 999 • F. +31(0) 229 272 900 • E. info@memo.nl